04 / 05 / 2024

Cihan Türsen

Cihan Türsen

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Karşıyaka'nın eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı, "Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak" dedi.

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

İzmir'de öncelik kentsel dönüşüm!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir halkı 2021 yılında yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarını merak ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında kentte yapılacak çalışmaları kaleme aldı.

Hbc Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hbc Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Bilgihan Demir, Cihan Demir ve Haydar Göksoy kuruldu.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Elif Emiroğlu, İsmail Gürsen Emiroğlu ve S. Muzafer Emiroğlu tarafından kuruldu. 

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cihan Küçüktaş tarafından kuruldu.

Umman Alb25 Taahhüt İnşaat Ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Umman Alb25 Taahhüt İnşaat Ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çeliktaş ve Süleyman Albayrak ortaklığında kuruldu. 

Menka Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Menka Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Karacar tarafından kuruldu. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan Türsen Haberi

Cihan Türsen

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi CHP'den Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan eski belediye başkanlarından Cihan Türsen;yeni bir yönetim anlayışı modeliyle yola çıktıklarını ve kent yönetiminde demokrasi ödülü almaya geldiğini söyledi. 


Karşıyaka'da hangi projenin yapılacağına halkın karar vereceğini belirten Türsen "Karşıyaka'yı Ali Ağaoğlu gibi yönetmeyeceğim. Masaya projeleri koyup bu olur bu olmaz demeyeceğim. Delicesine bir demokrasi olacak.Seferihisar sakin, Karşıyaka agresif şehir olacak. Biz agresif bir kent olacağız" diye konuştu. 

Aday adaylığı çalışmaları kapsamında 54 ayrı çalışma grubunda 150 kişinin proje ürettiğini ve bu projeleri 1 Eylül'de geniş katılımlı bir toplantıyla açıklayacağını belirten Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, belediye başkanlığını kazanması halinde Karşıyaka'da bir tasarım merkezi kuracağını söyledi. 


Rakipler çetin ceviz


Mevcut Belediye Başkanı Cevat Durak'ın CHP'li olması ve CHP İzmir İl...