06 / 05 / 2024

Cihangir Hande yener evi

Cihangir Hande yener evi

CİHANGİR'de kirada oturan Hande Yener, Acarblu Residance'dan ev almak için iş adamı Erdal Acarla ön sözleşme yaptı. Alacağı Boğaz manzaralı daireyi canlı yayın olarak paylaştı.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Yener Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yener Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ramazan Yener tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Didem Soydan Cihangir'e taşındı!

ABD'de mankenlik yapan Didem Soydan göçebe hayatına son vererek fotoğrafçı sevgilisi Erdi Erdoğan'la Cihangir'de eve çıktı.

Avcılar Cihangir'de 7.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avcılar Belediyesi, Cihangir Mahallesi'ndeki 3 bin 195 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor. İhale 27 Nisan'da düzenlenecek..

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Bergüzar Korel'in Cihangir'deki kafesi kapandı mı?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki gün Bebek’teydi. Çift, Bergüzar Korel’in Cihangir’deki kafesinin kapandığı yönündeki iddiaya cevap verdi.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

Cihangir Hande yener evi Haberi

Cihangir Hande yener evi

Alacağı Boğaz manzaralı ultra lüks dairenin kaba inşaatını gezen Hande Yener, son günlerde ünlüler arasında moda olan Periscope'tan da canlı yayın yaparak bu anlarını hayranlarıyla paylaştı. İş adamından büyük bir indirim aldığı öğrenilen Yener'in de Acar'a geçen haftalarda milyonluk jest yaptığı Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stat açılışı için konser sözü verdiği ortaya...