28 / 04 / 2024

Cihangir Kahraman

Cihangir Kahraman

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karaman, Cihangir Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak 'ta kuruldu.

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karaman, Cihangir Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Gayrimenkulde bilinmeyen kahraman: Teknoparklar!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Teknoparklar: Teknoloji Geliştirenlerin Yuvası, Türkiye Gayrimenkul Sektörünün bilinmeyen kahramanı' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Kahraman Bulut: Kocaeli'de riskli 500 bina yıkılmadı aniden bir yıkım yaşanabilir!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hasarlı binalar tekrar gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut; "Bizim faylarla değil, bundan sonra binalarla ilgilenmemiz gerekiyor" dedi...

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Aybüke Pusat Cihangir'deki evinden taşındı!

Oyuncu Aybüke Pusat, Cihangir’de oturduğu evinden bir hayranının sürekli kendisini taciz ettiği nedeniyle taşındı.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda açıldı. 

Avcılar Cihangir Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar Cihangir Mahallesi, 30 pafta, 22548 ve 22494 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Akan tarafından kuruldu. 

Teoman Cihangir'deki evini 1 milyon TL'ye satıyor!

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı. Cihangir’deki deniz manzaralı evinden taşınacak şarkıcı, yeni ev arayışına girdi.

Cihangir Kahraman Haberi

Cihangir Kahraman

Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karaman, Cihangir Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketiiş konusu;  Gerçek ve tüzel kişilere her türlü mühendislik hizmetleri vermek almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eko İstanbul Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: KAdıköy, Cemil Topuzlu Caddesi, Hasan Ali Yücel Sokak, No:2/B Kat:3...