27 / 05 / 2024

Cihangir Koleji fiyatları

Cihangir Koleji fiyatları

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları!

Konum bilgisine göre İzmir Koleji'nin yanıbaşında bulunan proje 32 bin 500 metrekareye yayılıyor. Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları kapsamında daireler 290 bin TL' den başlıyor.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

Cihangir Koleji Güneşli Kampüsü Atakent'e taşınacak!

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları!

Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede, toplu taşımaya ise 100 metre mesafede yükselen Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor...

Anaokul fiyatları ikiye katladı!

MEB’in kararıyla yarım güne düşen ana okullarındaki eğitim, özel ana okullarını fırsatçılığa itti. Ahmet Şimşek Koleji kurucusu Ahmet Şimşek, “Çalışan anneler zor durumda bırakılıyor. Özel ana okulları fiyatlarını ikiye katlamaya başladı.”dedi.

Casa Towers projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Cihangir Yapı İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Casa Towers Rezidans'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Cihangir Koleji'nde yalıtımı anlattı!

Eko-Okullar Programı kapsamında 170 öğrenci ısı yalıtımı eğitimi aldı. Ülkemizde ısı yalıtımı bilincini artırmayı hedefleyen XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından uygulanan Eko-Okullar Programı kapsamında, C

Beykoz Doğa Koleji yıkılacak mı?

Hukukçu Cihangir Dönmez, Beykoz Doğa Koleji kampusu konusunu ele aldı...

Konut fiyatları bayramdan sonra yüzde 10 artacak!

Firmalar Ramazan Bayramı'ndan sonra konut fiyatlarında yaklaşık yüzde 10 artış yapmayı planlıyor

IMF toplantısı, İstanbul'da otel fiyatlarını yükseltti

30 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek IMF Yıllık Toplantısı, otellerin konaklama fiyatlarını yükseltti

Erdemir çelik fiyatlarını iki ayda yüzde 40 yükseltti!

Krizle birlikte şubat ayında dibi gören çelik fiyatları toparlanışını sürdürüyor. Erdemir dün sıcak ve soğuk sac fiyatlarında artış açıklayarak son iki ay içinde fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltmiş oldu.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1.6 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artmaya başladı

Remzi Kozal: Gayrimenkulde fiyatlar yükselişe geçiyor

Tüm Mühendisler ve Mimarlar Birliği Platformu Genel Başkanı Mimar-Ekonomist Remzi Kozal, "Gayrimenkulde fiyatlar yükselişe geçiyor" dedi

Cihangir Koleji fiyatları Haberi

Cihangir Koleji fiyatları

3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Halkalı'ya taşıyacak. Halkalı Atakent'te Arena Park'ın yanına taşınacak olan kampüs daha elverişli hale getirilecek. 


Ancak 1 yıl sonra ise Güneşli'de yeni bina bulunup aynı zamanda Güneşli'de eğitimlere de devam edilecek. Cihangir Koleji Halkalı Atakent kampüsünde de anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi yer alacak. 


Temel becerilerin yanı sıra İngilizce ve Almanca olmak üzere 2 farklı yabancı dil öğretilen Cihangir Koleji'nin diğer iki kampüsü Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de yer alıyor. 


Spor, sanat ve kültür akademilerinin de yer aldığı Cihangir Koleji'nde psikolojik danışma ve rehbelik de veriliyor. Henüz Güneşli'nin taşınması belli olmamakla birlikte çalışmalar devam ediyor. 


GÜNEŞLİ

Evren Mahallesi, Bahar Caddesi No:89 Güneşli, Bağcılar, İstanbul

Tel : 0 (212) 630 10 40 pbx (3 Hat)


BÜYÜKÇEKMECE

Muratçeşme Mahallesi, Pendik Sokak, No:1 Mimaroba,...