30 / 04 / 2024

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.

Balance Güneşli'de teslim yaklaştı!

Çikolata ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban ailesine ait Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi olan Balance Güneşli'de teslim Mart 2016 tarihinde başlayacak.

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Murat Çoban tarafından kuruldu. 

Köyde iş arayanlar dikkat! 8-10 bin TL maaşla çoban bulamıyorlar

2005'ten itibaren destek kapsamına alınan Ankara keçisinde verimin artırılması hedefleniyor. Ancak hayvan sahipleri 8-10 bin TL maaşa bile çoban bulamadıklarını dile getiriyor.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek Haberi

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek

Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı. 

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor. 

Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamının en iyi örneğini ortaya koymaya çalışıyor. 


40-1700 m2'lik ofisler Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına yönelik alanların yer aldığı projede, şirketlere teknik ve sosyal açıdan hizmetler veriliyor. 


Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmalara çözüm olacak plaza ofisler, 40 -1700 m2 büyüklüğünde alanlar sunuyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde ofisler birleştirilerek daha geniş alanlar oluşturulabiliyor. Dikey olarak tasarlanan C Blok'un 2-12 katlarında yer alan...