18 / 05 / 2024

Çıldır Belediyesi

Çıldır Belediyesi

Çıldır'da yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli atıldı. Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Yıldırım Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kez Vatan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 mahalleye yeni bina kazandıracak!

Bursa'nın yüzde 33'nü kentsel dönüşüm kapsamına alan Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde gerçekleştirecek çalışmalarla bölgelere yeni binalar kazandıracak.

Bursa Yıldırım'a 2 katlı aile sağlığı merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki itfaiye binasını tahliye ederek aile sağlığı merkezi inşaatına hazırlanıyor.

Çıldır Belediyesi Haberi

Çıldır Belediyesi

Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.



Çıldır Belediyesi ile Bağcılar belediyesi arasında imzalanan kardeş belediye protokolü ile Aşık Şenlik'te yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nun gözetiminde atıldı. Üç katlı olarak inşa edilecek olan Aşık Şenlik Kültür merkezinin birinci katında dükkanlar, ikinci katında düğün salonu ve üçüncü katında ise Aşık Şenlik Kültür Evi yer alacak.



AK Partiye geçmekle çok doğru bir karar verdiğini her fırsatta dile getiren Çıldır belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu "Biz göreve gelirken hizmete talip olduk. Bunun içinde ekibimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak halkımızın refahı için çalışıyoruz. Bizimle birlikte ilçede yükselen yatırımlar, değişen ve güzelleşen...