15 / 05 / 2024

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik son bir çağrı yapıldı. İşte Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yapılan son çağrının detayları.

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara yönelik son bir çağrı yapıldı. Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen açıklamanın tamamı haberimizde...

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi Haberi

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;Her türlü yapı taahhür işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi adres: Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi,...