01 / 05 / 2024

çilek Bolivya

çilek Bolivya

Çilek, yurtdışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyaları bu kez Bolivyalı tüketicileriyle buluşturan Çilek, önümüzdeki 3 yıl içinde hızlı bir büyüme kaydetmeyi planlıyor.

Çilek, Bolivya'da mağaza açtı!

Çilek, yurtdışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyaları bu kez Bolivyalı tüketicileriyle buluşturan Çilek, önümüzdeki 3 yıl içinde hızlı bir büyüme kaydetmeyi planlıyor.

Çilek Mobilya Nisan ayı indirim kampanyası detayları!

Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor. Ayrıca Nisan ayında geçerli olacak indirim kampanyasıyla da çocuklara ve ailelerine çifte sevinç yaşatıyor.

Çilek Odası yurt dışı yatırımlarına devam ediyor!

Üretimin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç eden Çilek odası ,Hindistan'da 10'uncu mağazasını açarken Endonezya,Yeni Zelenda, Tanzanya, Kenya, Çin, Özbekistan ve İngiltere pazarlarına da girmeyi planlıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 50 indirimle Nisan kampanyası başladı!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Hindistan'daki mağaza sayısı 10'a çıkardı!

Çilek, Hindistan’da da Türkiye’de olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

çilek Bolivya Haberi

çilek Bolivya

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtdışındaki büyüme atağına tüm hızıyla devam ediyor.


Güney Amerika’nın en önemli turistlik ülkelerinin başında gelen Bolivya’’nın Santa Cruz De La Sierra (Santa Cruz) şehrinde A plus mağazaların yer aldığı caddede 100 metrekarenin üzerinde bir alana mağazasını konumlandıran Çilek,  yeni mağazasında son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyalarını müşterilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek yaptığı değerlendirmede, “Kuruluşumuzdan bugüne her gün gelişen teknolojiyi takip ederek, ürünlerimizi geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yeni açtığımız mağaza, konum ve büyüklük itibariyle ülkenin önemli mağazaları arasındaki yerini aldı. Öte yandan sahip olduğumuz genç, dinamik ve eğlenceli çizgiyi koruyarak, dünyanın heryerine ulaşıyor olmamız Çilek olarak bizi çok mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde de yurtdışı...