22 / 07 / 2024

çilek in hindistandaki mağazası

çilek in hindistandaki mağazası

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Selma Çilek'in Bodrum'daki 40 milyon TL'lik villası! 

Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi Bodrum'daki 40 milyon TL'lik evlerinin dekorasyonuyla takipçilerinden tam not aldı. 

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Yasin Savaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek, tasarımlarını kopyalayan firmalara savaş açtı!

Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek'in yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor. Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.

çilek in hindistandaki mağazası Haberi

çilek in hindistandaki mağazası


Çilek, Hindistan’daki birinci mağazasını açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası.

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Hindistan’da mağaza açan ilk Türk markası olma ünvanını yakalayan Çilek, yıl sonuna kadar mağaza sayısını ikiye çıkarmayı ve 2014 yılında da Hindistan çağında 5 yeni mağaza açmayı hedefliyor. 


Çilek’in bebek, çocuk ve gençler için ürettiği en yeni koleksiyonlarının sergilendiği mağaza kentin üst gelir gruplarının yoğun olarak ikamet ettiği ve aynı zamanda en önemli mobilya ve dekorasyon merkezlerinin olduğu Güney Mumbai’de açıldı. Mağaza Mumbai’nin en büyük ve popüler alışveriş merkezi olan Phoenix Mall’a sadece 100 metre mesafede bulunuyor. 


Dünyanın en büyük 2. nüfusuna sahip olan Hindistan’daki Çilek mağazasının açılışına Mumbaililerin ilgisi...