16 / 05 / 2024

çilek mobilya çalışma masaları

çilek mobilya çalışma masaları

Çilek Mobilya okula gitmeye hazırlanan çocuklar için çalışma masası ve üniteleri oluşturdu. Çalışma masaları; 24 liradan başlayan fiyatlarla, Maximum Karta özel 12 taksit ve 5 ay taksit erteleme imkanıyla Çilek Odaları’nda yerlerini aldı.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek Mobilya Yozgat'ta yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Çilek Mobilya Hindistan’da mağaza sayısını 25’in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan’da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25’ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek'ten yanlış oturmaya son veren Ergo Çalışma Grubu!

Çilek, çocukların daha elverişli bir ortamda ders çalışabilmeleri için masa, sandalye, keson, akıllı masa üstü pad ve çalışma masası ünitesinden oluşan "Ergo Çalışma Grubu"nu üretti...

çilek mobilya çalışma masaları Haberi

çilek mobilya çalışma masaları


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Çilek Mobilya çeşitlendirdiği aksesuar tasarımlarıyla çocukların ders çalışabilecekleri odalar oluşturmayı amaçlıyor. Yeni öğretim yılında Çilek Mobilya, 21 çeşit çalışma masasıyla kullanışlı çocuk odaları meydana getirmeyi hedefliyor. Pembe, beyaz, lila ve ahşap renk alternatifleriyle satışa sunulan Çilek Çalışma Masaları, kullanım ihtiyacına ve mekâna göre farklı seçeneklerde çalışma üniteleriyle kombin edilebiliyor. Kitaplık modülleri ve mobilya konseptine uygun farklı desen ve renklerdeki sandalye çeşitleriyle odalarda çalışma köşeleri oluşturulabiliyor.


Çalışma masaları; 24 liradan başlayan fiyatlarla, Maximum Karta özel 12 taksit ve 5 ay taksit erteleme imkanıyla Çilek Odaları’nda yerlerini...