15 / 05 / 2024

çilek mobilya çin cıff fuarı katılımı

çilek mobilya çin cıff fuarı katılımı

Çilek, mobilya sektöründe dünyanın en büyük 2'nci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katıldı. 18-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara 4'üncü kez katılan Şirket, tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarda ilgi gördü...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi, Enver Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Arslan ve Serkan Kavak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Çilekli Sokak'ta kuruldu.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çabuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

SRP Kapı Mobilya İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRP Kapı Mobilya İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serpil Aydın tarafından 200 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

çilek mobilya çin cıff fuarı katılımı Haberi

çilek mobilya çin cıff fuarı katılımı


Çilek, mobilya sektöründe dünyanın en büyük 2'nci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katıldı.


Çilek açıklamasına göre; 18-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara 4'üncü kez katılan Şirket, tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarda ilgi gördü.


Yakut, Mocha, Natura Baby ve Royal gibi çocukların ve gençlerin hayallerini süsleyen birbirinden farklı tasarımlarıyla Çinli ziyaretçilerin olduğu kadar, diğer katılımcıların da ilgisini çeken Çilek, dünya standartlarında üretimi, sahip olduğu güvenlik ve sağlık sertifikalarıyla da beğeni topladı. 


Çilek, yeni işbirlikleri ve mağazalar için fuarda 100'e yakın yatırımcıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Başta Çin olmak üzere, Hindistan, Bangladeş, Güney Kore, Tayvan, Suudi Arabistan ve Sudan ile önemli işbirliklerine imza atıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, fuarın en dikkat çekici stantlardan biri olduklarını belirterek,...