06 / 05 / 2024

çilek mobilya kaç ülkede var

çilek mobilya kaç ülkede var

Tematik ürün gruplarıyla tüm dünya çocuklarının beğenisini kazanan Çilek, 1995 yılından bu yana farklı yaş gruplarına göre tasarladığı odalarıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şen tarafından kuruldu.

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

çilek mobilya kaç ülkede var Haberi

çilek mobilya kaç ülkede var

Türkiye’yi 20 yıl önce çocuk odası konseptiyle tanıştıran Çilek, kurulduğu günden bu yana, milyonlarca miniğe ulaştı. Çilek odasında ilk uyuyan çocuk ise bugün 27 yaşında.


Çilek Şimdi İkinci Kuşağı Büyütüyor

Türkiye’yi çocuk odası konseptiyle buluşturan Çilek, yurt içi ve yurt dışında çocuklarla buluşup, onları mutlu etmeye devam ediyor. 20 yıl önce kurulan ve bir nesli büyüten Çilek, şimdi ikinci kuşağı hayallerindeki oda ile buluşturuyor. 


Çilek Kamyonları Bir Ayda Dünya Turu Yapıyor

İnegöl’de yer alan Çilek fabrikasında üretilen, bebek, çocuk ve genç odaları, tırlara yüklendikten sonra 5 kıtada yer alan 66 ülkeye doğru uzun bir yolculuğa çıkıyor. Öyle ki; Çilek odası dolu araçlar  ayda bir kez dünyayı dolaşacak kadar yol katediyor.


Çilek’in 2023 Hedefi Bin 100 Mağaza

Tüm Dünyada büyüme stratejisi ile yeni pazarlara ulaşan Çilek,...