29 / 04 / 2024

Çilek Mobilya mağazaları 2015

Çilek Mobilya mağazaları 2015

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

IKEA Çin'deki mağazalarını kapattı!

İsveç merkezli mobilya devi IKEA koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki tüm mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı...

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek Mobilya uyumlu aksesuarlarında yenilik yaptı!

Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarına yenilerini ekledi. Müzik çalar hoparlör, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklık, Çilek mağazalarında yerini aldı.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Çilek Mobilya Yozgat'ta yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Çilek Mobilya mağazaları 2015 Haberi

Çilek Mobilya mağazaları 2015

Çilek Mobilya, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Çilek Mobilya'nın İç Anadolu Bölgesi'ndeki 30. mağazasını Yozgat'ta açıldı. Mağaza, 2015 yılının başından bu yana İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, geçen yıl yurt içi ve yurt dışında toplamda 35 yeni satış noktası açarak, bir önceki yıla oranla yüzde 18 büyüdüklerini ve 300 milyon lira ciroya ulaştıklarını belirtti. 


Talha Çilek, "2015 yılında da yurt içi ve yurt dışı mağazalarımızla yıl sonu hedefimize ulaşmayı öngörüyoruz. Daha çok çocuk, Çilek ile hayallerinin odasında uyusun diye büyümeye devam ediyoruz" ifadelerini...