05 / 05 / 2024

çilek mobilya mayıs kampanyası

çilek mobilya mayıs kampanyası

Çilek Mobilya, mart ve nisan aylarında uyguladığı indirim kampanyasının yoğun ilgi görmesi sebebi ile mayıs ayı boyunca da yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor.

Çilek Mobilya'dan mayıs kampanyası!

Çilek Mobilya, mayıs ayını özel bir indirim kampanyası ile karşılayan Çilek, birbirinden şık ve eğlenceli tasarımlarını, yeni bebeği olanlara ya da çocuğunun odasını yenilemek isteyenlere fırsatlar ve uygun ödeme seçenekleriyle sunuyor...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Çilek Mobilya Yozgat'ta yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

Çilek Mobilya'da kampanya Mayıs ayında da devam ediyor!

Çilek Mobilya, mart ve nisan aylarında uyguladığı indirim kampanyasının yoğun ilgi görmesi sebebi ile mayıs ayı boyunca da yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı 26-29 Mayıs'ta!

TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin ilk ve tek Mobilya AVM’si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 m2 kapalı alana sahip..

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılacak!

Mobilya sektörünün önemli merkezlerinden Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 100 milyon dolara inşa edilen Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılacak. AVM 225 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

çilek mobilya mayıs kampanyası Haberi

çilek mobilya mayıs kampanyası

Çilek Mobilya'nın mart ve nisan aylarında uyguladığı indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi sebebiyle mayıs ayında da devam ediyor.


Çilek Mobilya açıklamasına göre, Çilek Mobilya, mayıs ayı boyunca yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor. Çilek Mobilya ayrıca , First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini de lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.  


First Class serisini özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlayan Çilek Mobilya, Champion Racer ve Carbeds ürün serisini de araba tutkunu çocuklar için...