05 / 05 / 2024

Çilek Mobilya uşakta mağaza mı açtı

Çilek Mobilya uşakta mağaza mı açtı

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

Mina Başaran'ın düğünü için harcanan paralar iade edildi!

Başaran Holding'e ait özel iş jet 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat yaşamını yitirdi. 

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı!

Dün düşen uçakta bulunan ve hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı.

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Çilek Mobilya uşakta mağaza mı açtı Haberi

Çilek Mobilya uşakta mağaza mı açtı


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak'ta ilk mağazasını açtı.  Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, Çilek, yurt dışında olduğu gibi Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. 2014 yılında yurt içinde 25 mağaza açmayı hedefleyen Çilek, bu hedef doğrultusunda yeni mağazasını Ege Bölgesi'nin önemli illerinden biri olan Uşak'ta açtı. 


230 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Çilek tasarımı koleksiyonlar, oda temasında sergileniyor. Böylelikle Çilek mağazasını ziyaret eden anne-baba ve çocuklar, neye sahip olacaklarını görüp alternatif kullanım biçimlerini inceleyerek alışveriş yapabiliyor. 


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, mağazalaşma stratejisiyle tüm dünyada büyümeye devam edeceklerini belirterek, yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedefledikleri 25 mağazadan 14'ünü açtıklarını ifade etti.  


Açtıkları mağazalarda, tasarımlarını oda konsepti ile sergilediklerini aktaran Talha Çilek, "Böylelikle hem ailelere hem de...