21 / 05 / 2024

çilek mobilya yönetim kurulu başkanı talha çilek

çilek mobilya yönetim kurulu başkanı talha çilek

Çilek Mobilya, gözünü Rusya ve ABD pazarına dikti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Amerika'ya gitmeden dünya markası olamazsınız. Oraya gitmek için bütün askerlerimizi hazırlıyoruz" dedi..

Loda Mobilya yıl sonuna kadar 2 mağaza açacak!

Taleplerde yaşanan artış nedeniyle mağaza sayısını artırmayı planladıklarını kaydeden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar 2 mağaza açmak istediklerini belirtti.

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Ladin Mobilya 2016'da büyüyecek!

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek Mobilya'da kampanya Mayıs ayında da devam ediyor!

Çilek Mobilya, mart ve nisan aylarında uyguladığı indirim kampanyasının yoğun ilgi görmesi sebebi ile mayıs ayı boyunca da yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor.

2015 Nevbahar Mobilya satışların yüzde 50 artırması bekleniyor!

İnegöl’de 2010 yılında üretime başlayan Nevbahar Mobilya, Coddiva markasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Nevbahar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yalçın Kötek, 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yüzde 50 artırmayı planladıklarını söyledi.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya Hindistan’da mağaza sayısını 25’in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan’da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25’ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

çilek mobilya yönetim kurulu başkanı talha çilek Haberi

çilek mobilya yönetim kurulu başkanı talha çilek


Bugün 5 kıtadaki 66 ülkede, 444 satış noktasıyla faaliyet gösteren Çilek Mobilya, geçtiğimiz günlerde Hindistan pazarına giren ilk Türk markası oldu. Avrupa dışında Japonya, Venezüela, Nijerya, Fas, Kolombiya, Panama, Singapur gibi birbirinden farklı pazarlarda boy gösteren şirketin hedefinde Amerika ve Rusya'da büyümek var. Tüm dünyada franchise modeliyle genişleyerek uluslararası bir firma olma yolunda hızla ilerleyen Çilek, bugün 2 bin çalışan, 60 bin metrekarelik satış alanına sahip. Biz de şirketin Uluslararası Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek'le bir araya gelerek hem şirketin yurtdışı planlarını hem de sosyal sorumluluk projelerini konuştuk. 


 Türkiye'de mobilya sektörünün durumu nedir? 

Mobilya, dünyada 370 milyar dolarlık bir endüstri haline geldi. Türkiye'de pazar 10 milyar dolar. 2012'de mobilya ihracatımız 1.8 milyar dolardı. Bu rakamı 2013 yılının 8...