14 / 05 / 2024

Çilek ukrayna mağazası

Çilek ukrayna mağazası

Ukrayna'da 32 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda özgün tasarımlarıyla Ukraynalı katılımcılarla buluştu. Talha Çilek, 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna'da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

English Home Polonya'da 10. mağazasını açtı!

Türkiye'de 56 şehirde 230 ve yurtdışında Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya ve Romanya'da 50 mağazasıyla faaliyet gösteren English Home, Polonya'da 10. mağazasını açtı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı. Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasını süsleyen Çilek, Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden olan Kolombiya’da, ilk Türk markası olarak üçüncü mağazasını açtı.

Çilek ukrayna mağazası Haberi

Çilek ukrayna mağazası


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, ilk ihracatını yaptığı Ukrayna'da düzenlenen Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda yeni anlaşmalara imza attı. 


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna'nın farklı noktalarında 32 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda özgün tasarımlarıyla Ukraynalı katılımcılarla buluştu.   


Fuara 6. kez katılan Çilek, 102 metrekarelik standında tematik tasarımları Bi Concept, Black Pirate, Yakut, Elegant, White Chocolate ve Baby Cotton gibi tescilli koleksiyonlarını sergiledi.  


Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Çilek standını, Türkiye'nin Kiev Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç de ziyaret etti. Fuarda Ukraynalı yatırımcılarla bir araya gelen Çilek, Ukrayna'nın farklı bölgelerinde yeni mağazalar için işbirlikleri gerçekleştirdi. 


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ukrayna'nın ilk ihracatlarını yaptıkları ülke olduğunu belirterek, fuarda Ukraynalı yatırımcılarla bir araya gelerek yeni...