04 / 05 / 2024

cılender Ataç İnşaat

cılender Ataç İnşaat

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat Cılander ile ortaklık görüşmeleri yapıyor. Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili görüşmelere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özyazıcı Mühendislik İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Akın Özyazıcı tarafından kuruldu. 

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Z.C.E Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İçecek Organizasyon Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z.C.E Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İçecek Organizasyon Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eda Güngör tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün emre Aksoy imzasıyla kuruldu.

Magıc Fıngers İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magıc Fıngers İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ghachem ve Moustafa Ghachım ortaklığı'nda 150 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Beyazkılınç, Mustafa Akçay, Hamit Akçay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

cılender Ataç İnşaat Haberi

cılender Ataç İnşaat

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı Ortaklıklarımızdan Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili  İsviçre menşeli CILANDER firması ile ortaklık görüşmelerine...