02 / 05 / 2024

çılgın proje çalışmaları

çılgın proje çalışmaları

Takvim Gazetesi'nin haberine göre şirketlerin kredi almaları engellenerek projelerin önünün kesilmek istendiği ortaya çıktı. İhaleleri alan iş adamlarına yönelik tedbir kararları ile projelerin geciktirilmesi amaçlandı...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ön proje çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyol kesimine ilişkin ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme girecek mahallelerde yürütülen çalışmaları bu kez mahalle muhtarlarına anlattı.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Zonguldak Emekli Konutları'nda proje çalışmaları tamam!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme’ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Antalya Oto Galericiler Sitesi'nin proje çalışmaları tamamlandı!

ANTALYA Otomotivciler ve Oto Galericiler Dernek Başkanı Hasip Akfırat, Aksu'da 380 dönüm alan üzerinde inşa edilecek Oto Galericiler Sitesi proje çalışmalarını tamamlandığı açıkladı.

İstanbul Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket, ilk olarak İstanbul'un merkezi semtlerinden Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Tarihi Uzunçarşı'da dönüşüm çalışmaları başladı!

Başkan Toçoğlu, “Esnafımızla el ele verdik hayırlısıyla bu güzel çalışmayı başlattık” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da başlatılan dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

çılgın proje çalışmaları Haberi

çılgın proje çalışmaları

Türkiye'yi çağ atlatacak projeler engellenmek isteniyor. Uluslararası taşımacılık devlerini rahatsız eden üçüncü köprü, havayolu şirketlerini zora sokacak olan üçüncü havalimanı gibi projeleri yapan işadamlarının hedef alınması, operasyonların da gerçek niyetini ortaya koyuyor. Seçim ayarlı 17 Aralık operasyonundan sonra başlatılan ikinci dalga ile ortaya atılan işadamı isimlerinin bu projeleri yapanlar olması gözlerden kaçmazken, mal varlıklarına tedbir konularak projelerin tamamlanmasının önlenmesi ya da geciktirilmesi amaçlanıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanını yapan işadamlarının hedef olduğunu söyledi. Çelik, şöyle konuştu: "İkinci operasyon dedikleri operasyona baktım. Mallarına tedbir konulmaya çalışılan, yahut bir şekilde bir yerlerle ilişkilendirilen kişilere bakıyorsunuz, istisnasız ya üçüncü havaalanını yapacak olan ekip veya şu anda üçüncü köprüyü yapacak olan ekip. Üçüncü havalimanı Avrupa'da birilerini...