30 / 04 / 2024

Çilingir

Çilingir

İstanbul’da havalimanı ihalesine imza atılmasının ardından en yoğun arsa ve arazi hareketlerinin yaşandığı bölgelerden biri de Arnavutköy…

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Sorano Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sorano Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün İdris Çilingir tarafından kuruldu.

M Ç Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Ç Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çilingir tarafından kuruldu.

Kiraya verdiği dairesine çilingir ile giren ev sahibine 10 ay hapis!

Kahramanmaraş'ta kira borçlarını ödemediği gerekçesiyle kiracısının oturduğu daireye tahliye için çilingir yardımıyla giren ev sahibi "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Çilingir Yolu, Terkos Yolu Arası ( İmar Yolları ) Yol, Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Matild Manukyan'ın mirasında asıl kavga şimdi başlıyor!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın milyonlarca TL'lik mirasının tek sahibi Kerope Çilingir'in geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmesinin ardından yasal mirasçıların kim olduğu belli oldu.

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası dava konusu oldu!

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in vefatının ardından mal varlığına tedbir konuldu.

Matild Manukyan'ın tek mirasçısı Kerope Çilingir hayatını kaybetti!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir yaşamını yitirdi. 

Matild Manukyan’ın miras kavgası bitmiyor! İşte okuması bile yoran miras!

Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın dev mirasına ortak olmak amacıyla Kerope Çilingir’e dava açan toplam 36 kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu.

Matild Manukyan'ın miras davası yılan hikayesine döndü!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan Kerope Çilingir’in (80) kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesnin ardından, kızı Dora Çilingir arasında yaşanan miras davası yılan hikayesine döndü...

Matild Manukyan'ın miras davasında sular durulmuyor!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan Kerope Çilingir’in (80) kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesi sonrası, kızı Dora Çilingir arasında yaşanan miras davasında sular durulmuyor...

Manukyan’ın mirasında yeni gelişme: Torunu savcıyı şikayet etti!

Matild Manukyan’ın ölümünün ardından başlayan miras kavgası devam ediyor. Manukyan’ın tek mirasçısı Kerope Çilingir’in kızı Dora Çilingir, babasının zorla evlendirildiğine yönelik iddiasına takipsizlik kararı veren savcıyı HSK’ya şikâyet etti...

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Çilingir Haberi

Çilingir


Kurumsal yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiği Arnavutköy’de arsa rayiç bedelleri, talebin daha rutin olduğu bölgelerde metrekare başına 90 TL-125 TL aralığında değişirken, Çilingir, Hacımaşlı, Yassıören, Haraççı ve Dursunköy’de ise fiyatlar 150 TL’den başlayıp 250 TL’ye kadar çıkabiliyor.


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, havaalanının Arnavutköy’e taşınacak olmasının yanı sıra, 3. köprü güzergahının bu noktadan bağlanması ile zemin etüdü açısından da İstanbul’un en yoğun arsa-arazi hareketlerinin yaşandığı bölge olduğunu söyledi. Hakan Erilkun, 3. köprü güzergahının bu bölgeye bağlanacak olmasının ardından hızlanan hareketlerin, Atatürk Havaalanı’nın bu bölgeye taşınacağının açıklamasından sonra tepe noktasına ulaştığını belirterek şunları söyledi: “ Özellikle arsa-arazi anlamında satışa çıkarılan her arsa-arazi, büyüklüğü ne olursa olsun çoğu zaman aynı gün içinde alıcı buluyor. Çevresel Etki Değerlendirme Raporu’na göre havaalanının inşa...