21 / 08 / 2024

Çimbeton Hazırbeton finansal tabloları

Çimbeton Hazırbeton finansal tabloları

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., finansal tablolarını KAP'a bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Mart GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Mart GYO, 2020 yılı özel hesap dönemine ilişkin finansal tablolarında 18 milyon 837 bin 319 TL kar oluşmasına rağmen Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına karar verdi. 

Akiş GYO 2020 yılı sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı!

Akiş GYO'nun Sermaye Piyasa Kurulu'nun II-14.1. sayılı sermaye piyasasında finansal raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği'nin ikinci bölümünün 9. maddesi gereğince hazırlanan sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı.  

İş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre oluşan kardan kalan bakiyenin olağanüstü yedeklere, sermaye piyasası mevzuatına uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre oluşan kardan kalan bakiyenin geçmiş yıl karlarına aktarılması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Panora GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Panora GYO, 1 Ocak 2020 – 31 Aralık 2020 tarihlerini kapsayan faaliyet dönemi için hazırlanan finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Vakıf Finansal Kiralama finansal tablo!

Vakıf Finansal Kiralama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu İçin Hazırlanan ve Sunulan 31 Mart 2020 Tarihli Finansal Tablolar hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO 2019 yılı kar payını geçmiş yıl karlarına aktaracak!

İş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre oluşan kardan kalan bakiyenin olağanüstü yedeklere, sermaye piyasası mevzuatına uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre oluşan kardan kalan bakiyenin geçmiş yıl karlarına aktarılacak.

Martı GYO'nun finansal tabloları ve faaliyet raporunu incelendi!

Martı GYO'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan finansal tabloları ile aynı döneme ilişkin yıllık faaliyet raporunu incelendi.

Özak GYO 2015 yılı özet finansal sonuçlarını yayınladı!

Özak GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren sunumu yayınladı. Sunum için www.ozakgyo.com adresli internet sitesini ziyaret edebilirsiniz

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler finansal raporları!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle finansal tablolar hakkında hazırlanan bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

Özak GYO 2015 yılı 3. çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı 3. çeyrek finansal sonuçlarımıza ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerimizi içeren sunumu yayınladı.

Çimbeton Hazırbeton finansal tabloları Haberi

Çimbeton Hazırbeton finansal tabloları


Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları için