02 / 10 / 2024

çimento fiyatları düşecek mi

çimento fiyatları düşecek mi

İnşaat sektörünün gözde malzemeleri olan demir ve çimento fiyatları merak edilip araştırılıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentoya zam geldi mi? Çimento fiyatları kaç lira? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 1 Temmuz 2022...

İnşaat maliyetleri yükseldi: Çimento fiyatları mart ayında yüzde 60 arttı!

Çimento fiyatlarına mart ayında yüzde 30 zam geldi. Zamlar çimentonun torbasında 12 lira, betonun tonunda ise 200 lira artış gösterdi. Peki çimento fiyatları bugün ne kadar? Çimento ve beton fiyatları kaç lira oldu? İşte 24 Mart 2022 güncel çimento fiyatları...

İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta gelen zamlara Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?

Çimento ve beton fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda fahiş fiyat artışları ile gündemde olan inşaatın temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları Bakanlık tarafından incelemeye alındı. Peki Çimento fiyatlarında indirim olacak mı? Çimento fiyatları düşecek mi 2022? Çimento fiyatları düştü mü?

Müteahhitler çimento fiyatlarının düşmesini bekliyor!

Müteahhitler, son zamanların gündem konuları arasında yer alan çimento fiyatlarındaki yükselişten sonra bu alanda getirilen bazı ihracat kısıtlamalarının fiyatlara düşüş şeklinde yansımasını bekliyor.

Ev fiyatları ne olacak? Düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanından çarpıcı açıklama geldi!

Ülke genelinde konut fiyatları fahiş rakamlara ulaştı. Ev sahibi olmak isteyenler fiyatların normale dönmesini bekliyor. Peki ev fiyatları ne olacak?  Düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanından çarpıcı açıklama geldi.

Konut sahibi olmak isteyenlere uzmanından uyarı: Ev fiyatları düşecek...

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi konut piyasasındaki durgunluk nedeniyle fiyatların düşmesini bekliyor. Konut fiyatlarındaki hareketliliği değerlendiren Girişimci Deniz Tok, ev fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

Emre Özpeynirci'den araba sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber! Araba fiyatları düşecek

Otomobil piyasasında rekabet yeniden şekillenildiğiyle ilgili bilgi veren Gazeteci Emre Özpeynirci araba almak isteyenlere güzel haberi verdi. Özpeynirci otomobil fiyatlarının düşüşe geçeceğini açıkladı. 

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Ekonomistlerden net rakam geldi! Görmeyen duymayan kalmasın!

Ons altın cuma günü 2500 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Altın fiyatlarında hızlı yükseliş görülürken yatırımcılar altı fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki ekonomistler ne diyor? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altını bilen adam İslam Memiş altında bu haftayı işaret etti! Altın fiyatları düşecek mi? Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak bu haftan altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi?

Yeni ÖTV düzenlemesi hangi araçları kapsıyor ve fiyatlar ne kadar düşecek?

Resmi Gazete'de yayımlanan ÖTV düzenlemesinden sonra Türkiye'de satışa sunulan hibrit modeller içinde fiyatı en çok düşecek modeller araştırılmaya başlandığı kaydedildi. Hibrit modeller içinde fiyatı en çok düşecek modeller hangileri? Düzenlemeden sonra fiyatı en çok düşecek modeller hangileri?

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada konut fiyatlarının yüzde 25 düşeceğini kaydetti.

Çimento fiyatlarına ne oluyor? Dört senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Bayramdan önce çimento fiyatlarına zam gelmiş gelen zam sonrası 1 ton çimentonun torba fiyatının 1750 liradan 2 bin 500 liraya çıkmıştı. Çimento fiyatlarına ne oluyor? 4 senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere İslam Memiş'ten sert cevap! Vaktin varken al, yoksa parklarda yatacaksın!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, konut piyasasını değerlendirerek konut almak için fiyatların düşmesini bekleyenlere seslendi. Peki konut fiyatları düşecek mi, konut alalım mı, bekleyelim mi? İşte İslam Memiş'in o yanıtı...

çimento fiyatları düşecek mi Haberi

çimento fiyatları düşecek mi

Çimento ve demir fiyatları inşaat sekötürün en temel yapı malzemeleri arasında yer alıyor. Maliyetleri etkileyen demir ve çimento fiyatları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatları haziran ayında dip seviyelere kadar geriledi. 6 Nisan 2022 tarihinde İstanbul ince demir fiyatının tonu 16,200 liraya kadar yükseldi. Bu seviye ile zirvesini yakalan demir, Mayıs ayından itibaren peş peşe düşmeye başladı. Haziran ayında ise en dip seviyelere düştü.

Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? Çimento fiyatları ne kadar? Güncel çimento fiyatları ne kadar? İşte 1 temmuz 2022 demir ve çimento fiyatları...

GÜNCEL DEMİR FİYATLARI 1 TEMMUZ 2022

Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 1 Temmuz 2022...

İNCE DEMİR 1 TEMMUZ 2022 FİYATLARI

İstanbul ince inşaat...