26 / 07 / 2024

çimento hisseleri ne zaman yükselir

çimento hisseleri ne zaman yükselir

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem Piyasalarda aralık ayının en önemli gelişmesi 14 Aralık'taki FED toplantısı olarak görülüyor. Yükselişe geçen petrol fiyatları da takip ediliyor.

Çimento fiyatlarına ne oluyor? Dört senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Bayramdan önce çimento fiyatlarına zam gelmiş gelen zam sonrası 1 ton çimentonun torba fiyatının 1750 liradan 2 bin 500 liraya çıkmıştı. Çimento fiyatlarına ne oluyor? 4 senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Borsa İstanbul’da yılın ilk 6 ayında 22 şirketin halka arzı gerçekleşti. Halka arz hisseleri ne kadar kazandırdı?

Borsa İstanbul’da 2024’ün ilk 6 aylık döneminde 22şirket halka arz edildi. Halka arzlara 54,7 milyon yatırımcı katılırken, talep büyüklüğü 46.6 milyar lira olarak belirlendi.  

1936'da çimento vurgunculuğuna çözüm! 30 bin ton çimento ithal edilmiş!

1936 yılında çimento vurgunculuğunun önüne geçmek için Ankara memurin kooperatifi tarafından 30 bin ton çimento ithal edilmiş.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Müteahhitler yandı! 50 kg çimento fiyatı ne kadar? Beton fiyatları ne kadar oldu?

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde yüzde 43 zam geldi. İnşaat sektörünün en önemli girdilerinden olan çimento fiyatları resmen fırladı. Peki 50 kg çimento fiyatı ne kadar? 2024 çimento fiyatları kaç lira?

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Borsada bir hisseyi elde tutma süresi ne kadar olmalı?

Borsa yatırımcısının en çok merak ettiği konulardan biri aldığı hisseyi ne kadar süre elinde tutması gerektiği… Aylarca, yıllarca beklemek mi, yoksa al-sat yapmak mı daha çok kazandırıyor. İşte Borsa İstanbul’da yerli ve yabancı yatırımcıların hisseleri ellerinde tutma süreleri…

2024'te borsada ne alınırsa gider? Çimento ve inşaat sektörleri için flaş açıklama!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından bu yıl borsada ne alınabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

çimento hisseleri ne zaman yükselir Haberi

çimento hisseleri ne zaman yükselir

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem Piyasalarda aralık ayının en önemli gelişmesi 14 Aralık'taki FED toplantısı olarak görülüyor. Yükselişe geçen petrol fiyatları da takip ediliyor. Uzmanlar, 73.000'lere inen BİST-100'de 70.000'e yakın seviyeleri 'alım' fırsatı olarak görüyor. Bu süreçte artan altyapı projeleri, konut sektörü teşvikleri ve kura karşı dayanıklılığı nedeniyle çimento şirketlerinin öne çıkacağı belirtiliyor.

2016'nın son ayına yoğun gündem maddeleriyle girdik. Bu ayki en önemli gelişme, 14 Aralık'taki FED toplantısı olacak. Genel beklenti FED'in faiz artıracağı yönünde. Türkiye'nin faiz artışı yönündeki karardan, son dönemde artan duyarlılıkla en negatif etkilenecek ülkelerden biri olacağı yorumu yapılıyor. FED'in 2017'de üç veya daha fazla faiz artırımı yapması olasılığı yüksek görülürken, bu durumun doların güçlü kalmasına ve TL'nin zayıflamasına neden olabileceği ifade ediliyor. 


FED'e ek...