29 / 04 / 2024

Çimento hisseleri neden yükseliyor

Çimento hisseleri neden yükseliyor

Çimento şirketlerinin hisseleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün müjdelenen “Her Yıl 100 bin Sosyal Konut” projesinden destek buldu.

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Çimento fiyatı neden artıyor? 50 kiloluk çimento fiyatı ne kadar? 13 Nisan 2023 fiyat listesi!

Çimento fiyatları inşaat sektöründe olan pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

Çimento maliyetleri arttı satışlar geçen yıla göre 14,5 milyon tona geriledi

Çimeno sektörü maliyetlerinde doğal gaza zam kaynaklı enerji maliyeti yüzde 10 arttı. Maliyetlerdeki artışlar ve konut sektöründeki durgunluk çimento sektöründeki satışların gerilemesine neden oldu.

Beton ve çimento fiyatları rekor kırdı, demir fiyatları dalgalandı!

Türkiye genelinde konut fiyatları sert yükseliş dönemine girdi. Konut fiyatlarının yükselmesinin altında döviz kurları yer alıyor. Döviz kurları beton ve çimento fiyatlarında rekor artışa neden olurken, demir fiyatlarının dalgalanmasına neden oldu. Peki demir fiyatları bugün kaç lira?

Murat Kurum'un Kanal İstanbul açıklaması GYO hisselerini hareketlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un haftasonu yaptığı Kanal İstanbul açıklamalarının ardından, Borsa İstanbul'daki Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve çimento hisseleri yükseldi.

Çimento hisseleri '100 bin konut projesi'nden destek buldu!

Çimento şirketlerinin hisseleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün müjdelenen “Her Yıl 100 bin Sosyal Konut” projesinden destek buldu.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Çimento ihracatı neden geriledi?

Navlun maliyetlerinin yüksekliği ve çevre ülkelerdeki istikrarsızlık çimento ihracatını olumsuz etkiledi. Türkiye, 2012’de 13 milyon ton, 2013 yılında 11 milyon, 2014’te ise 10 milyon ton çimento ve klinker ihracatı yaptı.

Baştaş Başkent Çimento 2007 tarihinde sattığı hisseleri feragat etti!

Baştaş Başkent Çimento tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Baştaş Başkent Çimento San. ve Tic. A.Ş. Mayıs 2007 tarihinde sattığı hisseleri feragat etti...

Çimsa Çimento, Sabancı Holding'deki hisselerini sattı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. hisseleri Borsa İstanbul A.Ş. de sattı...

Çimsa Çimento'nun hisseleri 2 yıl içinde İMKB'de satışa sunulacak!

Çimse Çimento'nun hisseleri 2 yıl içinde İMKB'de satışa sunulacak

Batıçim ve Batısöke Çimento'dan hisseleri kayıt altına alma uyarısı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento ve Batısöke Söke Çimento, ortaklarının 13 Şubat 2012 tarihine kadar hisselerini kayıt altına almalarını istedi

Çimento hisseleri neden yükseliyor Haberi

Çimento hisseleri neden yükseliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilmesi planlanan “Her yıl 100 bin sosyal konut” projesinde detaylar belli oluyor.

Bloomberght'de yer alan habere göre; borsada işlem gören çimento şirketlerinin hisse senetleri söz konusu gelişmelerden olumlu etkilendi.

Afyon Çimento Sanayi hisseleri 6.73 TL'ye kadar yükseldi ve TSİ 16:17'de yüzde 2.68 artıda 6.50 TL'den işlem gördü.

Konya Çimento Sanayi hisseleri 273.10 TL'ye kadar artmasının ardından yüzde 4.62 yükselişle 267.00 TL'den işlem gördü.

Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ 18.28 TL'yi gördü. Sonrasında yüzde 4.30 artıda 17.93 TL'den alıcı buldu.

Borsa İstanbul (BIST) 100 Endeksi yüzde 1.29 yükselişle 109 bin 500 puan oldu. Göltaş ve Konya Çimento hisseleri endekste Perşembe günü en fazla yükselen 10 şirket arasına girdi.

Piyasa uzmanları hem bu gelişmenin hem...