05 / 05 / 2024

çimsa kayseri fabrikası

çimsa kayseri fabrikası

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Şeker halka arz ediliyor! 106 milyon lira pay için 10 Mayıs'ta talep toplanmaya başlıyor! 

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon lira pay için halka arz gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar.

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Kayseri Şeker devletin fabrikalarını satın aldı!

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Sabancı Holding 3 fabrikasını satışa çıkarıyor!

Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya ait Samsun'daki Ladik Çimento'nun fabrikaları satılıyor.

Turhal Şeker Fabrikası, Kayseri Şeker'in oldu!

Türkşeker ait Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesine en yüksek teklifi 569 milyon lirayla Kayseri Şeker Fabrikası verdi...

Kayseri Şeker Fabrikası arazisi büyükşehire tahsis edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Şeker Fabrikası arasındaki arazi tahsis protokolü için imzalar atıldı.

İncesu Taksan Takım Tezgahları fabrikası icradan satılıyor!

Kayseri İncesu Sultansazı Mahallesi'nde yer alan eski Taksan Takım Tezgahları fabrikası arazisi ve üzerindeki taşınmazlar 48 milyon 571 bin TL bedelle ihale ediliyor.

çimsa kayseri fabrikası Haberi

çimsa kayseri fabrikası

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre, cirosunu yüzde yüzde 112 artırarak 639 milyon TL’den 1 milyon 355 bin TL’ye çıkardı. Net 124 milyon lira kâr eden Çimsa, Kayseri ve Niğde fabrikalarını 110 milyon avro bedelle Fernas Şirketler Grubu'na satma kararı aldığını duyurdu.

Sabancı Holding iştiraki Çimsa'nın, söz konusu satışı global marka yolculuğunu destekleyecek stratejik adımlar çerçevesinde gerçekleştirdiğini açıkladı.

Niğde Entegre Çimento Fabrikası, Kayseri Entegre Çimento Fabrikası ve Ankara Çimento Öğütme Tesisi'nin, toplam 110 milyon avroya satışına yönelik anlaşma, 15 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. Satılacak varlıkların toplam aktifteki payı yüzde 3, gelirdeki payı ise yüzde 9 seviyesinde. Devir işlemi Rekabet Kurumu onayı dahil gerekli yasal onayların alınmasının ardından hayata geçirilecek