06 / 05 / 2024

Çin 40 milyon 130 bin sosyal konut inşa edildi

Çin 40 milyon 130 bin sosyal konut inşa edildi

40 milyon 130 bin sosyal konut inşa ettiklerini hatırlatan Çin Başbakanı Keqiang, kırsal bölgelerde 100 milyon kişinin yoksulluktan kurtarıldığını ve 300 milyon köylünün içme suyu güvenliğini çözdüklerini söyledi.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Nivak Florya'da 40 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Aralık 2024'te!

Nivak Group imzası ile inşa edilen Nivak Florya'da yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 40 milyon TL'den başlıyor. Nivak Florya'da yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satışa çıkaran süper star Ajda Pekkan villasının fiyatını 40 milyon TL'ye çıkardı.

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtımı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak 9 Nisan 2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunuldu.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 40 milyon TL'yi aştı!

İzmir’de yaşanan şiddetli depremin birinci ayı dolarken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadır alanındaki son çadır da kaldırıldı. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası kapsamında destek miktarı 40 milyon TL'yi aştı.

Selma Çilek'in Bodrum'daki 40 milyon TL'lik villası! 

Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi Bodrum'daki 40 milyon TL'lik evlerinin dekorasyonuyla takipçilerinden tam not aldı. 

Bereket Varlık Kiralama 40 milyon lira kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 40 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı...

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon liralık borçlanma!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon lira borçlanma kararı çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise yapılan borçlanmanın hizmetleri aktif hale getirmek için olduğunu belirtti.

Çin 40 milyon 130 bin sosyal konut inşa edildi Haberi

Çin 40 milyon 130 bin sosyal konut inşa edildi


40 milyon 130 bin sosyal konut inşa ettiklerini hatırlatan Keqiang kırsal bölgelerde 100 milyon kişinin yoksulluktan kurtarıldığını ve 300 milyon köylünün içme suyu güvenliğini çözdüklerini söyledi.


Pekin’de toplanan 12’nci Çin Ulusal Halk Kongresi’nde (NPC) ülkenin gelecek 5 yıl boyunca atacağı ekonomik adımlar tanıtıldı. 16 Mart’a kadar sürecek toplantılarda Çin Komünist Partisi Politbüro üyelerinin yanı sıra 3 bin dolayında delegeye izlenecek yol haritasının detayları aktarılacak. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Başbakan Li Keqiang’ın da hazır bulunduğu toplantılarda yapılan konuşmalarda ülke ekonomisinin gücüne işaret edilirken ekonomiye yönelik sert düşüş ve resesyon gibi özellikle Batılı ülkelerden açıklamaların ise asılsız olduğu belirtildi.


15 MİLYAR DOLARLIK FON KURDUK

Çin, Ulusal Halk Kongresi’nde 5 yılda ortalama yüzde 6.5-7 büyüyeceğini duyurdu. Sert düşüş iddialarını yalanlayan yetkililer, üretim dışında...