03 / 05 / 2024

çin cnpc doğalgaz arıtma tesisi

çin cnpc doğalgaz arıtma tesisi

Çin enerji şirketi CNPC tarafından inşa edilen ikinci doğalgaz arıtma tesisi hizmete açıldı. Her yıl 9 milyar metreküp doğalgazın arıtılacağı 600 milyon dolarlık tesisin açılışına Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov katıldı...

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardımına dair araştırmalar hız kazandı. Bu yardımdan yararlanmak isteyenler, Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor? Şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardım başvurusu vatandaşların araştırdığı konuların başında geliyor. Peki Doğalgaz yardımı için nereye başvuruluyor? İşte detaylar!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Elektriğin fiyatı bir yılda yüzde 32.3, doğalgazın yüzde 34.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, konutlarda kullanılan elektriğin fiyatı yüzde 32.3, doğalgazın fiyatı yüzde 34.7 yükseldi.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

çin cnpc doğalgaz arıtma tesisi Haberi

çin cnpc doğalgaz arıtma tesisi


Çin enerji şirketi CNPC tarafından inşa edilen ikinci doğalgaz arıtma tesisi hizmete açıldı.


Her yıl 9 milyar metreküp doğalgazın arıtılacağı 600 milyon dolarlık tesisin açılışına Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov katıldı. Berdimuhamedov, tesiste yeniden işlenen Türkmen gazının Çin'e ihraç edileceğini belirtti. Ayrıca Berdimuhamedov, Çin ile enerji ilişkilerinin stratejik boyuta ulaştığını kaydetti.


Berdimuhamedov, gelecek yıllarda Çin ile yapılan enerji anlaşmaları kapsamında doğalgaz ihracatını 65 milyar metreküpe ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.


Çin'e ihraç edilen 30 milyar metreküplük doğalgazın yeni tesisin açılmasıyla yıl sonuna kadar 40 milyar metreküpe ulaştırılması planlanıyor.


Türkmenistan, Çin'e 2009'dan beri 80 milyar metreküp doğalgaz ihraç...