05 / 05 / 2024

çin demir ihracatı

çin demir ihracatı

Çin'de demir cevheri vadeli işlemleri yüzde 10 yükselerek rekor kırdı. Buna göre,  inşaat demiri fiyatları yüksek sınır üzerinden ton başına 6.012 ve 6.335 sınırından işlem görüyor.

Çin’in bakır ve demir ithalatı mayıs ayında düştü!

Dünyanın en büyük emtia alıcısı Çin’de petrol, bakır, demir gibi ana hammaddelerin ithalatı mayıs ayında düşüş yaşadı. Emtia finansmanındaki denetlemelerin artışı ve kredi daralmasının da ithalat talebini baskıladığı belirtiliyor.

Toyka İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toyka İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kaynar ve Sefa Toy ortaklığında kuruldu.

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Domateste deprem etkisi yaratacak karar! Çiftçiler isyanda: “İhracat pazarımızı bitirir!”

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından domates için getirilen ihracat yasağına yönelik tepkiler devam ediyor. Antalya Serik ve Aksu’da eylem yapan domates üreticileri yasağın kaldırılmasını talep etti.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

Çin’den ihracat zirvesi! Çin'in ağustos ihracatı yüzde 7,1 arttı

Çin'de ihracat, ağustos ayında geçen senenin aynı dönemine göre % 7, 1, ithalat ise % 0, 3 artış kaydetti. İşte detaylar…

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abed Al Rahman Hasuna tarafından kuruldu.

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Eraslan tarafından kuruldu.

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Devolop İnşaat İhracat Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Devolop İnşaat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  8 milyon TL sermaye bedeli  ile Nagla Abouzeid tarafından kuruldu.

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

çin demir ihracatı Haberi

çin demir ihracatı

Dalian Emtia Borsası'na göre eylül vadeli demir cevheri, ton başına 1.326 yuan artış kaydederek 206,20 dolara ulaştı ve rekor kırdı. 

analistler, demir cevheri ve çelik vadeli işlemlerden sert bir artış göstererek spekülatif işlemler nedeniyle kaynaklandığını ifade ederek çelik imalathanelerinin bu tür yüksek fiyat üzerinden malzeme alışlarını durdurduğunu, traderların spot piyasada malları aldığı kaydedildi.

Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'na göre inşaat demiri fiyatları yüksek sınır üzerinden ton başına 6.012 ve 6.335 sınırından işlem...