17 / 05 / 2024

Çin devleti otel

Çin devleti otel

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a hazırlık! 5.7 milyon metrekare alana 45 bin nüfus!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alan, Kanal İstanbul projesi için konut, otel, çarşı, çok katlı mağaza inşa etmek üzere “özel proje alanı” olarak düzenlendi. Planlama alanında 45 bin kişilik nüfusun yaşaması tahmin ediliyor. 

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

David Beckham Çin'de otel açacak!

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, önümüzdeki yıl Çin’in Macau bölgesinde Londra temalı devasa bir otel açacak.

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu!

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Er Yatırım, 3 yılda 6 otel açacak!

Er Yatırım 10 yılda 20 otel açmayı planlıyor. Her yıl için 2 otel hedefinde bulunan şirket bu yatırımlara 300 milyon dolar bütçe ayırdı.Projelerin ilk etabı için 6 otel açacak olan şirket, bu projelere 150 milyon dolar harcayacak.

Almanya Rügen Adası'ndaki Naziler'in tesisi otel oluyor!

Nazi Almanyası döneminde Rügen Adası'nda kurulan ve amacı Nazi fikirlerini kuvvetlendirmek olan tesis lüks bir otele dönüştürülecek. İşte o tesis...

Burdur Belediyesi 2016 yılının projelerini açıkladı!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için Serenler Otel'de yemek düzenleyen Belediye Başkanı Ercengiz, basın emekçileriyle biraraya geldi. Başkan Ercengiz, 2015'te yapılan çalışmaları değerlendirip, 2016'da yapılacak çalışmaların müjdesini verdi.

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Çin devleti otel Haberi

Çin devleti otel


Çin sigortacılık sektörü düzenleme kurumu yaptığı yazılı açıklamada Anbang'ın yasa ve düzenlemeleri ihlal ettiğini ve "şirketin borç ödeme gücünün ciddi şekilde tehlikeye girebileceğini" belirtti. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurum ayrıca Anbang'ın ana hissedarlarından yönetim kurulu başkanı Wu Xiaohui'nin mali suçlar nedeniyle yargılandığını da açıkladı. 

Yurtdışında yaptığı satın almalarla bilenen ve 30 milyar dolara yakın tutarda şirket ve gayrimenkul satın alan Anbang'ın yöneticisi Wu Haziran ayında tutuklanmıştı. Bir yıl süreyle el konulan şirket Global Fortune 500 listesinde 139. sırada bulunuyor. Aktiflerinin büyüklüğü ise 310 milyar doları buluyor.

47 katı var, 1931'de açıldı
Oteller 1929 yılında Empire State Binası için satıldı ve mevcut 47 katlı otel 1931 yılında açıldı. Bir dönem dünyanın en uzun oteli unvanına sahip Waldorf - Astoria...