15 / 05 / 2024

çin hilal gölü turist

çin hilal gölü turist

Çin'in Gansu bölgesinde yer alan Dunhuang kentine 6 kilometre uzaklıkta yer alan Gobi Çölü'ndeki Hilal Gölü'ne turistler akın ediyor...

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik ev!

Arsenal'de futbol kariyerine devam eden Mesut Özil’in Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon liraya ev aldığı iddia edildi

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

20 yıl vade için son gün bugün!

Emlak Konut'un 1 Şubat'ta başlattığı 20 yıl vadeli ev sahibi olma imkanı sağlayan 'konut kampanyası' için son gün bugün.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

İnşaat sektörü temsilcileri Güçlü Türkiye için evet kampanyasına katıldı!

İnşaat sektörünün dev isimleri ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına katıldı. Patronlar, “Türkiye’nin yeni bir hikâyesi olacak. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkenin kalkınmasının önünü açacak. Bürokratik oligarşi kalkacak, iş dünyası da rahatlayacak” diyor.

Koordinat Çayyolu, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına katıldı!

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Emlak Konut GYO imzasıyla yarın başlayacak olan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına toplam 29 adet markalı proje katıldı. Peki Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017 göre 20 yıla kadar vade ile daire sahibi olunabiliyor. 29 adet projesinin katıldığı projede dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları!

Toplam 180 milyon TL yatırımla inşa edilen 11. Mahalle projesinde teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları 456 bin TL ile 870 bin TL arasında değişiyor.

çin hilal gölü turist Haberi

çin hilal gölü turist

Çin, turist sayısını arttırmak için son yıllarda yurt dışı seyahatlerinde toplam 102 milyar dolar harcadı. Geçmişte Çin ve batı arasındaki İpek Yolu'nun duraklarından biri olan Gobi Çölü, Çin'in Gansu bölgesinde yer alan Dunhuang kentine 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Çölün ortasında yer alan Hilal Gölü turistlerden büyük ilgi...