04 / 05 / 2024

Çin kazakistan yatırımı

Çin kazakistan yatırımı

Kazak ile Çinli yetkililer arasında Kazakistan'a 2 milyar dolarlık yatırım için anlaşma imzalandığı bildirildi. Aktau kentinde doğalgaz ve kimya tesisi inşaatı için yatırım yapılacak.

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un maliyeti merak ediliyor. Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Noya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kemal Batuhan tarafından kuruldu. 

Vosa İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vosa İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Vulnet Ademı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ahmet Muhlis Cüher tarafından 56 milyon 742 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım'ı yetkilendirdi!

Halk GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ihraç tavanına ilişkin bildirim yayınladı. Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'yi yetkilendirdi.

Miracol Yapı İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miracol Yapı İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nicolera Güzel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çin kazakistan yatırımı Haberi

Çin kazakistan yatırımı

İki ülke arasında Aktau kentinde doğalgaz ve kimya tesisi inşaatı için yatırım anlaşması imzalandı


Kazak ile Çinli yetkililer arasında Kazakistan'a 2 milyar dolarlık yatırım için anlaşma imzalandığı bildirildi. 


Kazinform haber ajansının haberine göre, Kazakistan Başbakan Birinci Yardımcısı Bakıtcan Sagintayev başkanlığındaki heyet, Çin’in Şanghay kentinde birçok Çinli şirket yöneticisi ve devlet kurumu temsilcisiyle bir araya geldi.


Görüşmelerin ardından Kazak şirket ve Çin Devlet Kalkınma Bankası arasında doğalgaz ve kimya tesisi inşaatı projesi için 2 milyar dolar değerinde yatırım anlaşması imzalandı.


Anlaşma kapsamında Kazakistan'ın Aktau kentinde entegre edilmiş doğalgaz ve kimya tesisinin inşa edilmesi...