23 / 05 / 2024

Çin kimya

Çin kimya

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Gerçin tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Gemont Rusya, Rusya’da kimya tesisi inşa edecek!

Türk kökenli uluslararası inşaat şirketi Gemont Rusya, Rusya’nın Nizhnekamsk şehrinde kimya tesisi inşa edecek. Proje 2022 yılında tamamlanacak...

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zeka Proje İnşaat Metal Hafriyat Lojistik Kimya ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Proje İnşaat Metal Hafriyat Lojistik Kimya ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zeki Kaya tarafından kuruldu.

Luvy İnşaat Malzemeleri ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Luvy İnşaat Malzemeleri ve Kimya Limited Şirketi Ceren Aydın tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bedese İnşaat Makina Kimya Tekstil ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedese İnşaat Makina Kimya Tekstil ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mine Topuksal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Drn Proje İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Kimya Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Proje İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Kimya Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emrah Kablan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kaldemir İnşaat Metal Kimya Nakliye ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaldemir İnşaat Metal Kimya Nakliye ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Gümüş tarafından kuruldu.

HRF İnşaat Metal Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HRF İnşaat Metal Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rıfat Pehlivan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

KMZ Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMZ Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Derviş Kızmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çin kimya Haberi

Çin kimya

Şinhua ajansının yerel kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, patlamanın Luşui kasabasındaki Nuciang Dinşıng adlı tesiste meydana geldiği belirtildi. 


Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı...