06 / 05 / 2024

Çin Seddi fon

Çin Seddi fon

Çin Günlüğü gazetesinin haberine göre, Çin Kültür Mirasları Koruma Vakfı'nın Çin Seddi'ni korunması için özel fon oluşturduğu ve bağışlarla 18,2 milyon yüen (2,9 milyon dolar) toplandığı belirtildi.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

BİM’de Android LED TV 6.899 TL’ye, nevresim seti 299 TL’ye, fon perde 69 TL’ye çakıldı! 10 Mart 2023...

BİM’in büyük ses getirecek 10 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de Android LED TV 6.899 TL’ye, nevresim seti 299 TL’ye, fon perde 69 TL’ye düştü. İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de fon perde 69 TL, Tül perde 59 TL! BİM 10 Mart 2023 fiyat listesi

BİM'in 10 Mart kataloğu yayımlandı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de fon perde 69 TL, Tül perde 59 TL! BİM 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Çiftci tarafından kuruldu.

Libya hükümeti Bingazi ve Derne'nin imarı için fon oluşturdu!

Çalışmalarına devam eden Libya Ulusal Birlik Hükümeti, Libya'da son dönemlerde yaşanan savaştan etkilenen kentlerin yeniden inşa edilmesi amacıyla fon oluşturulduğunu duyurdu.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 750 milyon Türk Lirası tutarındaki 75 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

Çin Seddi fon Haberi

Çin Seddi fon


Çin Seddi'nin korunması için özel fon oluşturulduğu bildirildi. Çin Günlüğü gazetesinin haberine göre, Çin Kültür Mirasları Koruma Vakfı'nın Çin Seddi'ni korunması için özel fon oluşturduğu ve bağışlarla 18,2 milyon yüen (2,9 milyon dolar) toplandığı belirtildi.


 Ayrıca toplanan paranın harcanması konusunda bir komite oluşturulduğu kaydedildi. 


Unesco tarafından 1986 yılında Dünya Mirasları listesine eklenen ve Çin'in kültürel simgesi olan Çin Seddi, 21 bin 196 kilometrelik uzunluğu ile dünyanın en büyük tarihi yapısı olarak...