04 / 05 / 2024

çin televizyonu Kocaeli Belgeseli

çin televizyonu Kocaeli Belgeseli

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Oliz'i gece sürprizinde 6 bin 500 TL'lik indirim. 19 Ekim 2022 fiyat listesi... 

19 ve 20 Ekim geceleri için "Gece Sürprizi" başlıklı bir kampanya başlatan Arçelik'in televizyonu 6 bin 500 lira daha ucuza. Televizyonun özellikleri şöyle... 

Kocaeli’de bin 619 bina 20 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

Kocaeli'de 1999 Marmara depreminden kalan 1.619 orta hasarlı binanın yıkım için bekliyor.Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul bu binaların bir an önce yıkılması gerektiğini söyledi. 

Kuzey Marmara Otoyolu için 3 ilde kamulaştırma kararı!

3. Boğaz Köprüsü Dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da bazı mahallelerde kamulaştırma kararı alındı..

Kocaeli'de Astsubay Ömer Halisdemir için müze inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Astsubay Ömer Halisdemir için memleketinde müze inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, inşaatın 3'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti.

Kocaeli'ye 3 yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında yayaların güvenle karşıdan karşıya geçebilmeleri için yeni projeler hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Kocaeli Büyükşehir inşaat malzemesi ihalesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Gebzeli aileye inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde yapılacak onarım için malzeme yardımı yapıyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Kent Konut İnşaat'ın denetim raporu mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir inşaat şirketinin Sayıştay denetim raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

çin televizyonu Kocaeli Belgeseli Haberi

çin televizyonu Kocaeli Belgeseli


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ile ilgili belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve deprem konulu belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG), Metropolis ve Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne verilmişti.

Çin Devlet Televizyonu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu deprem şehri oldukları gerçeğiyle hareket ettiklerini söyleyerek, "17 Ağustos 1999 Depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm...