02 / 05 / 2024

çin uçak pisti

çin uçak pisti

Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa ediyor.

Çin’de mercan kayalıklarına uçak pisti inşa ediliyor!

Uydu fotoğrafları, Çin’in Güney Çin Denizi’nde tartışmalı bir bölgede bulunan mercan kayalıklarındaki uçak pisti inşaatında önemli ilerleme kaydettiğine işaret ediyor. Fiery Cross pistin uzunluğunun üç kilometreyi bulabileceğini yazdı.

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Uşak'taki 10 milyon TL'lik caminin yapımı için seferberlik!

Uşak Müftüsü Eyüp Baldemir, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 10 milyon TL kaynak gelmesine rağmen yaklaşık 9 yıldır bitirilemeyen cami için seferberlik çağrısında bulundu.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Uşak Eşme'de 14.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi 2 Nisan'da!

Uşak Eşme Belediyesi, konut imarlı 6 arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat ihalesi, 2 Nisan'da gerçekleşecek..

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

çin uçak pisti Haberi

çin uçak pisti

Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa ediyor.


Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa etme hazırlıklarında olduğunu tespit etti. 8 Eylül'de alınan görüntülerde Güney Çin Denizi'nde bulunan Mischief resifinde 3 bin 280 metre uzunluğunda dikdörtgen şeklinde bir duvar örüldüğü görüldü. Yetkililer, "Eğer bu inşaat bir uçak pisti yapımına dönerse bu, Çin ordusunun Güney Çin Denizi'ndeki üçüncü uçak pisti olacak" açıklamasında...