07 / 05 / 2024

Çin Ulusal Turizm İdaresi

Çin Ulusal Turizm İdaresi

Çin Ulusal Turizm İdaresinin açıklamasında, 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Ulusal Yahudi Fonu, Yahudi yerleşimlerini genişletmek için Batı Şeria'da toprak mı alacak?

Yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletmek için Ulusal Yahudi Fonu'nun sadece Batı Şeria'nın "C bölgesindeki" Filistinlilere ait özel arazileri satın alacağı öne sürüldü.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turizm sektörü için helal turizm umut oldu!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.

Yeşil bina için ulusal sertifika geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevre dostu yeşil binaların yaygınlaşması için ulusal sertifikasyon sistemini başlattı. Bu sayede yurtdışına sertifika için yüksek paralar ödenmeyecek.

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Ada tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenler, Fatih Mahallesi, Çinçin Dere Caddesi'nde kuruldu.

Güvenli yapılar için Ulusal Bina Yönetmeliği'ne ihtiyaç var!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye'de güvenli yapıların inşa edilmesi için inşaat sektöründe yaşanan yönetmelik karmaşasına son verecek konsolide bir Ulusal Bina Yönetmeliğine ihtiyaç olduğunu belirtti.

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Direğin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

Çin Ulusal Turizm İdaresi Haberi

Çin Ulusal Turizm İdaresi

Çinde geçen yıl 3 milyar 600 milyon yurt içi seyahati yapılırken 2013 yılına oranla geçen yıl yüzde 10,2'lik artış olduğu kaydedildi. Çin'i ziyaret eden yabancı sayısında da geçen yıl yüzde 10,2 artış görüldüğü ve elde edilen gelirin yaklaşık 57 milyar dolara ulaştığı açıklandı. Diğer yandan, ülkeden yurt dışına yapılan seyahatlerin geçen yıl ilk kez 100 milyonu geçtiği aktarılmıştı. 


Yeni...