15 / 05 / 2024

Çin yassı alüminyum ürünleri

Çin yassı alüminyum ürünleri

AB Komisyonu, 1 Temmuz 2019 tarihi ile 30 Haziran 2020 tarihi arasındaki dönemde Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını ve bunun AB alüminyum sektörüne zarar verip vermediğini inceleyecek

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

A101'e Ola alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! Hemen özelliklerine göz atın

A101'in 17 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda katalogda Alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor. İşte A101'in aktüel ürünler kataloğu...

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Karadayı tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Hurda alüminyum fiyatları zirvede! 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları inşaat malzemeleri arasında dikkat çeken bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Hurda alüminyum fiyatları zirveye çıktı. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurluova İnşaat Otomotiv Tekstil Maden Nakliyat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sazak tarafından kuruldu.

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Çin yassı alüminyum ürünleri Haberi

Çin yassı alüminyum ürünleri

Avrupa Birliği (AB), Çin’den ithal edilen yassı alüminyum ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek için resmi soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerin ithalatıyla ilgili anti damping süreci başlatılması hakkındaki karar AB resmi Gazetesi'nde yayımlandı. 

Karara göre,, AB Komisyonu, 1 Temmuz 2019 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasındaki dönemde söz konusu ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını ve bunun AB alüminyum sektörüne zarar verip vermediğini inceleyecek.

Avrupalı üreticilerin yüzde 25’ten fazlasını temsil eden Avrupa Alüminyum, 2015 yılında yüzde 6 olan Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerinin Avrupa’da pazar payının geçen yıl yüzde 12’ye ulaştığını bildirerek, Çin menşeli ürünlere ilave vergi getirilmesini talep ediyor.

Yassı alüminyum ürünleri genel olarak inşaat, ulaşım ve dayanıklı tüketim malları sektöründe kullanılıyor.

Diğer bir yandan,  Avrupa Alüminyum’un Ocak 2020’de AB...