07 / 05 / 2024

çin yuanı değer kazanır mı

çin yuanı değer kazanır mı

Çin'de güçlü ekonomik toparlanma ve dolarda gerilemenin etkisi ile yuan, dolara karşı 31 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Çin Yuanı ABD Doları karşısında 648 puan değer kazandı!

Çin Merkez Bankası 16 yıldan bu yana dolara karşı en büyük değişikliği gerçekleştirdi. Çin Yuanı, dolar karşısında bir günde 648 puan değer kazandı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Çin'deki gerginlik yuanı vurdu! Yuan değer kaybediyor

Çin'in yeni yönetiminde Başkan Şi Cingping'e yakın isimlerin kilit görevlere gelmesinden sonra piyasalarda endişeler oluştu. Yuan dolar karşısında değer kaybederken Çin borsaları da düşmeye başladı.

Çin'de inşaat sektörü değer kaybetti!

Çin'de inşaat sektörü hisselerinin merkez bankasının Evergrande ile ilgili açıklamalarına karşın eksiye düştü. Çin’in inşaat sektörü yavaşlama sebebiyle değer kaybı yaşadı.

Çin'in yasak kararı kripto paralara değer kaybettirdi!

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti...

Çin Yuanı ABD Doları karşısında 648 puan değer kazandı!

Çin Merkez Bankası 16 yıldan bu yana dolara karşı en büyük değişikliği gerçekleştirdi. Çin Yuanı, dolar karşısında bir günde 648 puan değer kazandı.

Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile hak sahibi olan riskli yapı sahiplerine sunulacak net alanı 150 metrekare altındaki konutların inşaat ve taahhüt hizmetleri için katma değer vergisi oranının yüzde 1 olarak belirlenecek.

39 milyon konut için değer takip sistemi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2021 Cumhurbaşkanlığı yıllık planı ile vergi adaletinin sağlanması ve tapudaki fiyatın değer değişimlerinin incelenmesi için 2 birim kuruluyor. Yeni sistem ile vergide adaletin pekiştirilmesi sağlandı.

Değer artış kazancı vergisi beyannamesi için son gün!

193 Sayılı GVK’da yer alan mal ve hakların elden çıkarılmasından doğan kazançlar değer artışı kazancı olarak belirtiliyor. Değer artış kazancı elde edenlerin vergi ödemeleri gerekiyor. Değer artış kazancı vergisi beyannamesi için son gün..

Değer artış kazancı beyannamesi için son gün 25 Mart! 

Değer artış kazancı vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde doğan vergi sorumluluklar arasında bulunuyor. Vergi mükelleflerinin vergi ödemeden önce beyanname vermeleri gerekiyor. Değer artış kazancı vergisi beyannamesi için son gün 25 Mart... 

Değer artış kazancı vergisi 1. taksit 2019!

Değer artış kazancı vergisi mevcut uygulamada iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan gayrimenkuller için ödeniyor. Değer artış kazancı vergisi 1. taksit 2019 ödemeleri yarın başlıyor.

2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor!

Gayrimenkulünü 5 sene içerisinde satan kimseler değer artış kazancı vergisi ödemekle yükümlüler. Vergi mükelleflerinin öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor. 2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor... 

Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisi!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisine dair bir haber yaptı.

çin yuanı değer kazanır mı Haberi

çin yuanı değer kazanır mı

Global Times gazetesinin haberine göre, küresel yatırımcıların yuan talebinin artması, Çin'de güçlü ekonomik toparlanma ve dolarda gerileme etkisi ile yuan, dolara karşı 31 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Çin Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre, yuan resmi kuru bugün 6,4605 ile 2018 yılı Haziran ayından bu yana en yüksek düzeye geldi. Yuan geçen yıl dolara karşı yüzde 6 değer kazanmasının ardından 2021 yılının ilk 3 işlem gününde yüzde 1 değer artışı göstermişti.

Çin Yuanı ABD Doları karşısında 648 puan değer kazandı!

Yuan dolar karşısında 17 yılın en yüksek seviyesine...