08 / 05 / 2024

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kumra Akçay tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Antalya Hal'inde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

Antalya Hali'nde domates ve nar 3 lira, patates 3,5 lira! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 18 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Domates ve nar 3 lira patates 3,5 lira fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve, sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021!

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yener tarafından kuruldu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kumra Akçay tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.


Çınar 3 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...