01 / 05 / 2024

Çınar Termal nerede

Çınar Termal nerede

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Fly Club Termal nerede?

Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Hitit Ayaş Termal Tesisleri nerede?

Hitit Ayaş Termal Tesisleri 'nde devremülk fiyatları 10 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hitit Ayaş Termal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Lik Yapı Gürpınar Evleri nerede?

Beylikdüzü'nde hayata geçen Gürpınar Evleri Lik Yapı tarafından inşa ediliyor. 66 konut 4 blok halinde inşa edilen Lik Yapı Gürpınar Evleri nerede?

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Çınar Termal nerede Haberi

Çınar Termal nerede


Afyonkarahisar'ın Gazlıgöl mevkiinde hayata geçen Çınar Termal Tesisleri 2 etap halinde yükseliyor. Proje toplam 16 bloktan meydana geliyor. 


Çınar Termal Tatil Köyü'nde 33 bin 700 devre bulunuyor. Çınar Termal devremülkleri 10 günlük devreler halinde hizmet veriyor.


Afyonkarahisar Çınar Termal'de tapular hemen teslim ediliyor. Devremülk tapuları miras olarak bırakılabiliyor. Projede termal havuz, spor salonları, restoran, cafe, Türk hamamı, sosyal tesisler, kongre ve sosyal tesisler bulunuyor.


105 bin metrekare üzerinde kurulan Çınar Termal Devremülkleri'nde yer alan daireler 85 metrekare olarak tasarlanıyor. Proje dahilinde stüdyo ve dubleks daireler mevcut.


Çınar Termal Tesisleri'nde daire fiyatları 12 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede her bütçeye uygun tatil ve yatırım imkanı sağlanıyor.


Gazlıgöl Çınar Termal'in ödeme planı çerçevesinde 2 bin TL peşinatla 24 ay vade imkanı bulunuyor. Proje Afyonkarahisar Zafer Havalimanı'na...