28 / 05 / 2024

Çınar Yıldırım

Çınar Yıldırım

Roç Turizm İnşaat Matbaa ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıza Aldemir, Osman Kaya, Çınar Yıldırım tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Yıldırım Şirinevler sit olmaktan çıkıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Bursa ve Yalova İlleri Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında Millet, Şirinevler, Karapınar, Piremir, Vatan, Fidyekızık ve 75. Yıl mahallerinin doğal sit alanı ilan edilmesiyle ilgili Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

Bursa Yıldırım'ın 3'te 1'i dönüşümle yenilenecek!

Türkiye’de bir ilk olacak ve Mevlana, Ulus, Yavuzselim, Şirinevler, Hacivat ve Çınarönü mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün projeleri Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından imzalandı

Yıldırım Değirmenönü ve Karapınar'ın imar planı değişikliğine onay!

Yıldırım Belediyesi Haziran ayı 2. meclis oturumunda, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini kapsayan imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

Bursa Yıldırım'ın 100 yıllık yatırım planı hazırlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Karapınar-Değirmenönü'nde modern bir kenti ortaya çıkaracak 100 yıllık bir plan hazırlandı. 239 hektarlık alanda 35 bin nüfusu kapsayan plan, akademik odalar tarafından da olumlu karşılandı.

Yıldırım Duaçınarı'nda kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi, ilçenin yarınlarını şekillendirecek kentsel dönüşüm kapsamında vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Duaçınarı Mahallesi'nde 84 konut ile 12 işyeri bulunacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Bursa Yıldırım Duaçınarı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin öncülüğünde Duaçınarı Mahallesi’nde 4 bin metrekare alan üzerinde planlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde 14 bina törenle yıkıldı.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Çınar Yıldırım Haberi

Çınar Yıldırım

Roç Turizm İnşaat Matbaa ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıza Aldemir, Osman Kaya, Çınar Yıldırım tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Roç Turizm İnşaat Matbaa ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...