04 / 05 / 2024

çınarcık Beyttürk Orman

çınarcık Beyttürk Orman

Tertemiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası ile “Marmara’nın Bodrum’u” olarak yaz-kış doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çınarcık'taki Beyttürk Orman projesinde 140 bin TL’den başlayan fırsat fiyatla son daireler satışta...

Atatürk Orman Çiftliği için komisyon talebi!

Atatürk Orman Çiftliği'nin asrın talanı ile karşılaştığını dile getiren CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, tarihi emanete sahip çıkılması için Meclis Araştırması komisyonu kurulması gerektiğini belirtti. 

Atatürk Orman Çiftliği’nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılması kararı iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği’ne inşa edilmesinin önünü açan ilke kararı, Mimarlar Odası’nın açtığı dava sonucunda iptal edildi. 

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 74 dönüm arazi metrekaresi 1.5 TL'den kiraya verilecek! 

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kiralanmasıyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda açıklamada bulundu. 

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Atatürk Orman Çiftliği yeniden kurulacak!

Atatürk Orman Çiftliği, Ankara Büyükşehir ile Çankaya'nın park alanı arsaları birleştirilerek yeniden kurulacak...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

çınarcık Beyttürk Orman Haberi

çınarcık Beyttürk Orman


Tertemiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası ile “Marmara’nın Bodrum’u” olarak yaz-kış doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çınarcık'taki Beyttürk Orman projesinde 140 bin TL’den başlayan fırsat fiyatla son daireler satışta...

Yeşil ve mavi bu projede buluştu

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “Modern mimari anlayışı, sosyal donatıları ve kalite anlayışı ile inşa ettiğimiz projelerimizden biri olan; Beyttürk Orman’da fırsat fiyata son dairelerimiz satışta. Ormanın içerisinde, sahile sadece 50 metre uzaklıkta olan projemizin yüzde 80 satışını kısa bir sürede gerçekleştirdik. Bin bir çiçek kokularının yayıldığı, denizden esen meltemin yaz akşamlarını serinlettiği  doğa ile uyum içerisinde bir yaşam dileyenleri projemize bekliyoruz. Çınarcık’ta, her penceresi, doğanın tüm güzelliklerinin sunulduğu sahil ve ormana açılan ve 5.000 m2 alan üzerine inşa ettiğimiz projemizde 1+1...