17 / 05 / 2024

çınarcık huzurevi projesi

çınarcık huzurevi projesi

Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçede yapılan ve Türkiye'de ilk kez uygulanacak bungalov tarzı kütük evlerden oluşacak huzurevi projesinin inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Yalova Çınarcık'ta 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Koru Beldesi, Harmanlar Mevkii'nde yer alan denize yakın imarlı arsa 4 milyon 867 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Nidapark Küçükyalı Projesi 2017 fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Projesi 2017 fiyat listesi 516 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı'da ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Nidapark Küçükyalı projesi Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde hayata geçiriliyor. 12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

çınarcık huzurevi projesi Haberi

çınarcık huzurevi projesi

Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçede yapılan ve Türkiye'de ilk kez uygulanacak bungalov tarzı kütük evlerden oluşacak huzurevi projesinin inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.


Geçtiğimiz Nisan ayında temeli atılan huzurevi inşaatını Proje Müdürü Furkan Akatay ve mühendislerle gezerek bilgi alan Erdoğan, 13 bin metrekare alan üzerinde yapılacak huzurevinin Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi.


52 metrekare büyüklüğündeki 22 adet bungalov tarzı kütük evlerden oluşacak huzurevi için 4 katlı bir de idari ve sosyal binanın yapıldığını kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:


"4 katlı binanın son katı için çalışmalar devam ediyor. Kütük evlerin de temeli atıldı. İnşaat yapımı son hızla ve planlandığı şekilde devam ediyor. Türkiye'de örnek proje olan huzurevimiz ilçemize yakışır haliyle en kısa zamanda bitirilip hizmete sunulacak. İlçemizdeki oksijen oranının insan sağlığı açısından...