07 / 07 / 2024

çınarcıkta bungalov tipi huzurevleri nerede

çınarcıkta bungalov tipi huzurevleri nerede

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor...

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Salda Gölü'nde millet bahçesi hazırlığı başladı!

Salda Gölü’nde bilirkişi raporu öncesi ‘Millet Bahçesi’ hazırlığı yapılmaya başlandı. Salga Gölü'nün bulunduğu alana duş, tuvalet kabinleri ile bungalov tipi yapılar yerleştirildi...

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'i tamam!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu!

En az 1 milyon dolar tutarında taşınmaz alan yabancı uyruklu gerçek kişilerin Türk vatandaşlığına hak kazanmasıyla ilgili Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Artık vatandaşlıkta yol haritası belli oldu” dedi.

İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi!

ODTÜ URAP Laboratuvarı tarafından hazırlanan dünya genelindeki üniversitelerin bilim alanları başarısını gösteren sıralamada İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi..

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Bursa Kocayayla yatırıma doyacak!

Orhan Gazi’nin düğünün yapıldığı, Bursa’ya 60 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla'ya bungalov ev, restoran ve ata sporları merkezi inşa edilecek.

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedullah Göktaşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Sema Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

çınarcıkta bungalov tipi huzurevleri nerede Haberi

çınarcıkta bungalov tipi huzurevleri nerede


Yalova'nın Çınarcık ilçesine bungalov tarzı huzurevleri yapılıyor.


Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor. İsveç modeli olarak da adlandırılan sistemle inşa edilen huzurevi 10 bin metrekare alan üzerine oturtuluyor. Yapımına devam edilen bungalov evlerin tamamlanması ile birlikte huzurevi törenle hizmete girecek.


Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "Böylesi özel bir projenin ilçemizde yapılmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de ilk olan bu huzurevinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda ana bina inşaatının tamamlandığı huzurevinde bungalov binaların yapımı sürüyor. Onların tamamlanmasının ardından yaşlılarımızın kabul işlemine başlanacağını öğrendik. Çalışmaları titizlikle sürdüren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzü kutluyorum" diye konuştu.



Samsun...