04 / 05 / 2024

Çınarlıkent Konutları ön teslim

Çınarlıkent Konutları ön teslim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabı da satışa çıkıyor.

Çınarlıkent Konutları ön teslim Haberi

Çınarlıkent Konutları ön teslim


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak. Vatandaşlar ön teslimde dairelerinin kontrollerini sağlayacak. Hak sahipleri teslim programına www.kentkonut.com.tr adresinden ulaşabilecek, ayrıca bilgilendirme de yapılacak.



SOSYAL KONUTTAN DAHA KALİTELİ


Daire tipi 1+1, 2+ 1 ve 3+1 olarak planlanan projenin içerisinde farklı donatı alanları da bulunuyor. Proje kapsamında aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Çınarlıkent konutlarında sosyal konut projesiyle birlikte malzeme kalitesi de dikkat çekiyor.


TOPLAMDA 20 BLOK 584 DAİRE...