19 / 05 / 2024

çine toki başvuruları

çine toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Aydın Çine başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Samsun Ladik 2. etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 14 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Samsun Ladik 2. etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ projesinde yer alan 28 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuruları...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Çorum Merkez TOKİ başvuruları ne zaman?

Çorum Merkez TOKİ projesi kapsamında yer alan 1 adet konut başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Peki Çorum Merkez TOKİ başvuruları ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ başvuruları bugün bitiyor!

3+1 daire seçeneğine yer verilen Nevşehir Kale TOKİ Konutları'nda 98 adet ev satışa sunuluyor. Nevşehir Merkez Kale TOKİ başvuruları bugün bitiyor.

Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

Giresun Dereli TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Peki Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

Çanakkale Ayvacık TOKİ başvuruları başladı!

2 oda 1 salon daire seçeneğine yer verilen TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri'nde 1 adet ev açık satışa sunuluyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ başvuruları başladı.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

çine toki başvuruları Haberi

çine toki başvuruları

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde 15 adet konut yer alıyor. TOKİ Çine projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Aydın Çine TOKİ projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutlar kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çine projesi için başvurular 20 Aralık tarihinde başlamıştı. Projedeki konutların kura çekilişi 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Aydın Çine projesinde en düşük konut bedeli 193 bin 28 TL, en yüksek konut bedeli 284 bin 312 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çine TOKİ 2021 projesi için ödenecek taksit bedelleri 965,14 TL'den başlıyor, 1.421...