04 / 05 / 2024

cıngıllıoğlu yalısını ömer sabancı satın aldı

cıngıllıoğlu yalısını ömer sabancı satın aldı

Cıngıllıoğlu ailesine ait olan Kanlıca'daki yol yalısını, Ömer Sabancı 20 milyon dolara satın aldı...

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

cıngıllıoğlu yalısını ömer sabancı satın aldı Haberi

cıngıllıoğlu yalısını ömer sabancı satın aldı

TMSF tarafından el konulan Demirbank'ın sahibi Cıngıllıoğlu ailesine ait olan yol yalısını Ömer Sabancı aldı. Uzun zamandır satışta olan Halit Cıngıllıoğlu'na ait Kanlıca'daki yol yalısı, 20 milyon TL'ye satıldı. C Yatırım Anonim Şirketi adına kayıtlı olan yalı, 13 dönüm bahçe içinde bulunuyor. Yalı, Rasim Ahmet Paşa Yalısı'nın çaprazında Kanlıca Çubuklu Caddesi üzerinde yer...