29 / 04 / 2024

Çinli güneş panel üreticileri

Çinli güneş panel üreticileri

ABD'nin Çinli güneş paneli üreticilerine getirdiği antidamping Türkiye'ye yaradı. Yüksek vergi nedeniyle sıkıntı yaşayan Çinli firmalar ABD'ye Türkiye üzerinden giriyor. Firmalardan CSUN, ABD'ye Türkiye'den ilk ihracat yapan firma ünvanını aldı.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Gaziantep'te Güneş Enerji Santrali kurulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kente Güneş Enerji Santrali (GES) kurulacağı bildirildi. 4 bin adet polikristal panel kullanılacak projede, sistemin yıllık toplam 1 milyon 750 bin kilowatt enerji üreteceği hesaplandı.

Çinli güneş paneli üreticileri ABD'ye Türkiye'den ihracat sağlıyor!

ABD'nin Çinli güneş paneli üreticilerine getirdiği antidamping Türkiye'ye yaradı. Yüksek vergi nedeniyle sıkıntı yaşayan Çinli firmalar ABD'ye Türkiye üzerinden giriyor. Firmalardan CSUN, ABD'ye Türkiye'den ilk ihracat yapan firma ünvanını aldı.

Yingli'nin gözü Konya'nın güneşinde!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Çinli Yingli, Konya'da yapımı planlanan 3 bin MW'lık santral için Enerji Bakanlığı ile görüşüyor. Şirket Gaziantep için de devrede!

Mersin'de güneş enerjisi kullanan her ev 13.2 kilovat tasarruf sağlıyor!

Mersin, yılda yaklaşık 300 gün gördüğü güneşin enerjisinden faydalanıyor. Her çatıda onlarca depo ve panel var. Güneş enerjisi kullanan her ev günde 13.2 kilovat tasarruf sağlıyor.

Yingli Solar güneş panelinde dünya pazar lideri oldu!

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 2012’de dünya pazar lideri olarak, 2013 yılında rekor satış gerçekleştirip 3 GW üzerinde panel tedarik eden ilk güneş paneli üreticisi oldu...

Suntech güneş enerjisi firması çöktü!

2006'da piyasa değeri 1.7 milyar dolara çıkan Çinli güneş enerjisi devi Suntech çöktü. Kurucusu Shi Zhengrong'un serveti de 2.9 milyar dolardan 500 milyon dolara indi...

Kilis'e güneş enerjisi panel fabrikası kurulacak!

Güneş enerjisi panel fabrikası ve güneş tarlası yatırımı için Türkiye'deki imkanları araştıran uluslararası enerji firması ABD'li ICA, Kilis'te 7 milyar dolarlık yatırım kararı aldı

China Sunergy, Türkiye'de güneş paneli fabrikası kuracak!

Güneş paneli üretiminde dünya devi Çinli China Sunergy şirketi, Türkiye'de 600 milyon dolarlık yatırım yapacak

GSR Enerji, trafik lambalarını güneş enerjisiyle çalıştıracak!

Türkiyeye kısa bir süre önce güneş panelindeki lider üretici İspanyol İsofotonun ürünlerini getiren GSR Enerji, bu işbirliğinin ilk somut adımını trafik sinyal ışıklarının enerjisini karşılayacak panel satışıyla başlattı.

Çinli güneş panel üreticileri Haberi

Çinli güneş panel üreticileri

Geçen yıl İstanbul'da üretime başlayan CSUN da bu firmalardan biri. İstanbul'dan yola çıkan güneş panelleri ''Made in Türkey'' damgasıyla Amerika'da satışa sunuluyor. ABD'li Suntitiy firmasıyla anlaşan Çinli şirket, Carolina bölgesindeki güneş tarlasına ürün satmaya...