17 / 05 / 2024

Çinli iş kadını Xixi Peng

Çinli iş kadını Xixi Peng

Çin'de mermer sektöründe faaliyet gösteren Çinli iş kadını Xixi Peng, Türk iş ortağıyla Konya'nın Beyşehir ilçesinde kurduğu şirketle ilçeye yatırım yapmaya hazırlanıyor.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR üzerinden yapılan ve açıklanan son haber kapsamında 81 ilde binden fazla büro memuru alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, masa başında çalışmak isteyen adaylar için özellikle büro memuru iş ilanlarını araştırmaya başlandı. İşte başvuru şartları ve detaylar...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Çinli iş kadını Xixi Peng Haberi

Çinli iş kadını Xixi Peng

Beyşehirli işadamı Memiş Nergiz, Beyşehir Ticaret Odası'nda Çinli iş ortağı iş kadını Xixi Peng ile kurdukları şirketin ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir'de mermer, inşaat ve turizm sektöründe faaliyet göstereceklerini belirtti. Çinli iş ortağı Peng'i Beyşehir'e yatırım yapmaya davet ettikten sonra birlikte bir şirket kurmaya karar verdiklerini anlatan Nergiz, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin 700 metrekarelik bir yer tahsisinin ardından bu bölgede kuracakları fabrikada mermer, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet göstererek, yörenin iş istihdamına da önemli katkılar sunacaklarını umduklarını söyledi. 



Nergiz, Beyşehir Ticaret Odası'na yer tahsisi konusunda verdiği destekten ötürü teşekkür ederken, kurdukları yabancı iş ortaklığının Beyşehir'deki diğer yatırımcı işadamlarına da örnek olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.


Yeni Haber...