18 / 05 / 2024

Çinli Yingli Solar

Çinli Yingli Solar

Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş panelleri üreticilerinden biri olan Yingli Solar Türkiye Ofisi’nde, Haziran 2012 tarihinden itibaren İstanbul Ataşehir’deki ofisinde faaliyetlerine başlayacağını açıkladı

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Çinli emlak şirketi Shimao Gruop temerrüde düştü!

Çinli emlak şirketi Shimao Group'un 645 milyon yuan borcunu ödeyememesi sebebiyle temerrüde düştüğü belirlendi. 

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın hisseleri sert düştü!

Borçlarını ödemeyen ve 8 Aralık tarihinde borsada işlemlerinin durdurulduğu Çinli emlak şirketi Kaisa’nın hisseleri bugün Hong Kong borsasında yüzde 14 geriledi. 

Borçlu Çinli emlak şirketlerini yüklü ödemeler bekliyor!

Küresel piyasalar borç krizindeki Çinli şirketlerle ilgili gelişmeleri takip ediyor. Krizin ortasındaki şirket Evergrande'nin yönetim kurulu başkanı hisse satmaya start verirken, Aralık'ta Çin'in önemli şirketleri yüklü ödemelerle karşılaşacak.

Çinli emlak devi Evergrande zararına hisse satıyor!

Hong Kong Borsası’na yapılan açıklamaya göre Çinli emlak devi Evergrande, HengTen Networks Group Ltd.’deki bütün payını oldukça büyük bir zararla satmayı düşünüyor...

Çinli emlak devi Evergrande'nin ödemeleri için son gün!

Çinli emlak devi Evergrande'nin ödemelerini yapması için verilen 30 günlük süre bugün sona eriyor. Piyasalarda Evergrande tedirginliği devam ediyor...

Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı!

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin hisselerinde yaşanan sorunlar sektörü olumsuz etkiliyor. Yaşanan gelişmelerin ardından, Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı. 

Çinli emlak devi Kaisa ve birimlerinin borsa işlemleri durdu!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa’nın yönetim kolu Kaisa Prosperity Holdings Ltd., sağlık birimi Kaisa Health Group Holdings Ltd. ve inşaat ekipman sağlayıcısı Kaisa Capital Investment Holdings Ltd.’nin borsa işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Çinli emlak şirketlerinin borç krizinde son durum ne?

Borçlarını ödemekte zorlanan Çinli şirketlerin Kasım'da 2 milyar doların üzerinde yerel para ve dolar cinsi borç ödemesi var. 

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın kredi notu düşürüldü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch ve S-P tarafından Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa'nın notu düşürüldü. 

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Çinli Yingli Solar Haberi

Çinli Yingli Solar

Dünyada 10 bölgesel ülke ofisinde, 11 bin çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 3 GW’tan fazla kurulu parkı ve 2,5 GW üretim kapasitesiyle en büyük Fotovoltaik (PV) üreticilerinden Yingli Solar, Haziran 2012 tarihi itibariyle Türkiye Ofisi’ nin çalışmalarına başlayacağını duyurdu.  


Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, Yingli Solar olarak 2012 yılı başında Türkiye’de çalışmalarına başladıklarını, Haziran 2012 tarihi itibariyle Yingli Solar Türkiye Ofisi olarak resmi faaliyetlerine İstanbul Ataşehir’deki ofislerinde başlayacaklarını açıkladı.


Türkiye’nin sahip olduğu en büyük ve en önemli yenilenebilir enerji kaynağının güneş enerji olduğunun altını çizen Uğur Kılıç, tüketicinin ihtiyacı olan güneş enerjisi projelerini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.


Uğur Kılıç hedeflerinin uluslararası alandaki bilgi ve tecrübelerini Türkiye’de yapacakları projelere aktararak güneş enerjisi pazarının büyümesine katkı sağlamak olduğunu anlattı. Uğur Kılıç...